Çarşamba İlçesi İlkokul Grubu Aylık Koordinasyon Toplantılarının İkincisi Gerçekleştirildi

Çarşamba İlçesi İlkokul Grubu Aylık Koordinasyon Toplantılarının İkincisi TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı İlkokulunda 08.03.2019 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantıda TOKİ Şehit Ferhan Hasovalı İlkokulu Rehberlik Öğretmeni Suna ERİŞKEN tarafından okulunda yapmış olduğu proje ve çalışmalar paylaşıldı. Diğer Rehberlik Öğretmenleri tarafından da kendi okullarında yapmış oldukları farklı çalışmaları paylaşıldı. Rehberlikle ilgili okullarda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirmeler yapılarak toplantı sonlandırıldı. Toplantıya katılan meslekteşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

08.03.2019 837

08-03-201908-03-2019