SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba-Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Rehber Öğretmeni Olmayan Okullar için Örnek Planlar

2018 - 2019 eğitim öğretim yılı için rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri hedef belirleme ve plan hazırlama çalışmalarının belirlenen Genel ve Yerel Hedefleri kapsayacak şekilde yürütülmesi gerekmektedir.

Bu noktada RAM, rehberlik öğretmeni olmayan okul ve kurumlarda rehberlik programının hazırlanmasına müşavirlik eder, programda yer alan çalışmalar okul ve kurumlarda rehberlik hizmetleri yürütme komisyonu tarafından yürütülür.

Bu eğitim kurumlarında özel hedef belirlenmeyecektir.

Bu örnekler yalnızca Rehberlik Öğretmeni olmayan okullarda plan hazırlama sürecinde açıklamaların somutlaştırılması amacıyla hazırlanmıştır.

Bu örnekler ve yerel-genel hedefler ışığında kendi okulunuzun ihtiyaçları ve potansiyeliniz dahilinde uygulayabileceğiniz planlar hazırlamanızı öneririz.

Plan Örnekleri Aşağıdadır:

Okul Öncesi için TIKLAYINIZ.

İlkokul için TIKLAYINIZ.

Ortaokul için TIKLAYINIZ.