Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eylem Planı

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ORTAMLARINDA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE AZALTILMASI ŞİDDET EYLEM PLANI YAYINLANMIŞTIR.

10.10.2018 3072

Okullarda hazırlanacak olan planların İl Milli Eğitim Müdürlüğü Planıyla Paralel olarak ve Okullarda Şiddetin Önlenmesi Genelgesine uygun olarak hazırlanması gerekmektedir.

Okulların eylem planı kapsamında yapılan çalışmaları değerlendirmesi, değerlendirme sonuçlarını uygulamada karşılaşılan sorunları ve önerileri içeren raporları formata uygun olarak Aralık ayının ikinci haftası ve Haziran ayının ilk haftasında, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine göndermesi gerekmektedir.

SAMSUN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PLANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Eğitim Ortamlarında Şiddetin Azaltılması ve Önlenmesi Strateji ve Eylem Plan Taslağı için TIKLAYINIZ.

Okullarda Şiddetin Önlenmesi Genelgesi için TIKLAYINIZ.