SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba-Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Öğretmenler Günü Kampanyaları

Ekm

2018 - 2019 eğitim öğretim yılı için rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri hedef belirleme ve plan hazırlama çalışmalarının belirlenen Genel ve Yerel Hedefleri kapsayacak şekilde yürütülmesi gerekmektedir.

Bu noktada RAM, rehberlik öğretmeni olmayan okul ve kurumlarda rehberlik programının hazırlanmasına müşavirlik eder, programda yer alan çalışmalar okul ve kurumlarda rehberlik hizmetleri yürütme komisyonu tarafından yürütülür.

Bu eğitim kurumlarında özel hedef belirlenmeyecektir.

Ekm

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı sene başı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Çarşamba,Terme, Salıpazarı ve Ayvacık İlçelerinde görev yapmakta olan Rehberlik Öğretmenlerimizin katılımıyla 05 Ekim 2018 Cuma günü saat 09:30´da Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz RAM Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Toplantı oluru ektedir.

Eyl

Özel eğitim meslek okullarının haftalık ders çizelgeleri Talim ve Terbiye Kurulunun 06.09.2018 tarihli ve 116 sayılı kararı ile güncellenmiştir.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi´ne Öğrenci Yönlendirme Formları Yenilendi

Eyl

Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik Araştırma Merkezi ´´Okul Aile Birliği Toplantısı 25/09/2017 saat 12:00  da kurumumuzda yapılacaktır.