Çarşamba-Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Hizmet bölgesi içerisindeki bireylerin gelişimini olumsuz etkileyen önleyici, bireylerin kendisini tanımasına, gerçekleştirmesine ve geliştirmesine yönelik çalışmalar ortaya koymak. Hizmet alanıyla ilgili meslek alanına katkıda bulunarak, yeni ihtiyaç alanları oluşturmak. Diğer kurumlarla yaptığı çalışmalarda kurumlara yön göstererek psikolojik yardım ve özel eğitim anlayışını yerleştirmek ve en üst düzeyde yaygınlaştırmaktır.

Misyon: Merkezimizin hizmet bölgesi içerisindeki okullara, halka ve danışanlara; Milli Eğitim Sisteminin Genel Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda, çağdaş yenilikleri ve bilimsel gelişmeleri sürekli takip ederek Özel Eğitim, Psikolojik Danışma ve Rehberlik hizmeti vermek. Hizmetleri nitelik ve nicelik boyutuyla sürekli geliştirmeyi hedefleyerek öncü bir kurum olmak ve hizmetleri bir takım anlayışıyla yürütmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.00-17.00
Yabancı Dil: --
Servis Bilgisi: --
Taban-Tavan Puan Bilgileri: --
Okulun Sınav Başarı Durumu: --
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: --
Sportif Etkinlikler: --
Bilimsel Etkinlikler: --
Proje Çalışmaları: Projelerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Projelerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kontenjan Bilgileri: --

WEB - https://carsambaram.meb.k12.tr

Adres - Çay Mah. Prof. Naci Şensoy Cad. No.5 Kat.5 Çarşamba/SAMSUN

Yerleşim Yeri - Çay Mah. Prof. Naci Şensoy Cad. No:5 Kat:5 Çarşamba/SAMSUN

Adres - Çay Mah. Prof. Naci Şensoy Cad. No.5 Kat.5 Çarşamba/SAMSUN

Ulaşım Kurumumuz ilçe merkezinde yer aldığından ötürü her açıdan ulaşımı oldukça kolaydır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz Samsun İl merkezine uzaklığı 35 km olup, Çarşamba ilçesinin merkezinde yer almaktadır.