Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Zorunlu Hizmet Kapsamına Alınmıştır.

Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Zorunlu Hizmet Kapsamına Alınmıştır.

06.08.2020 129

 

ULAŞIM : Kurumumuz Çarşamba ilçe merkezinde yer almakta olup samsun il merkezine 35 km uzaklıktadır. Ayrıca sorumluluk bölgemizde yer alan Terme ilçesine 20, Ayvacık ilçesine 24 ve Salıpazarı ilçesine 13 km  uzaklıktadır. Ulaşım yönünden oldukça merkezi bir konumdadır.

HİZMET BÖLGESİ : Kurumumuzun sorumluluk bölgesinde Çarşamba , Terme ,Salıpazarı ve Ayvacık İlçeleri yer almaktadır.

PERSONEL : Kurumumuzda 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 7 Rehberlik Öğretmeni, 2 Özel Eğitim Öğretmeni ve 2 yardımcı hizmetli personel  görev yapmaktadır. Kurumumuzun özel eğitim öğretmeni normu 9 dur. Mevcut durumda kurumumuzun 7 Özel Eğitim Öğretmeni normu boş durumdadır.

PROJELERİMİZ : Kurumumuzun OKA (Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı) dan teknik destek almaya hak kazanmış bir adet projeyle birlikte yine OKA ya sunulmak üzere 2 adet proje halihazırda beklemektedir. Ayrıca Erasmus + kapsamında 1 adet yurt dışı personel hareketliliği projemiz ulusal ajansa gönderilmiş ve projemiz  ön değerlendirme sürecinden geçmiştir. Projemizin nihai sonucu beklenmektedir. Kurumumuzda mevzuat çerçevesinde gerçekleştirilen standart çalışmalara ek olarak proje bazlı faaliyetlere ağırlıkla yer verilmektedir.

Çarşamba Hacı Yılmaz Yılmaz Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak çalışanlarımızla birlikte bir aile bilinciyle faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Tayin yoluyla kurumumuzu düşünen öğretmen arkadaşlarımızı bu ailenin bir parçası olmaya davet ediyoruz.